Wednesday, 19 December 2007

intrebare

Tare ciudat e romanul. Ieri cand am plecat de acasa la 6 am observat cum o masina a trecut peste un capac de canal (in mijlocul intersectiei!) in mijlocul strazii dislocandu-l.
Cand am ajuns acasa pe la 11 am vazut in jurul canalului un gardulet din ala de avertizare. M-am uitat si m-am gandit in prima faza: io-te, a observat cineva canalu', ba s-a mai si agitat sa-l semnalizeze.

Acum gandesc cu mintea mea de om simplu: cat timp i-ar fi luat cuiva sa puna capacul ala la loc? Mai mult sau mai putin decat i-a luat aluia cu garduletul care incurca juma de circulatie (Si daca trebuie sa-l sudeze tot le ia mai putin decat faza cu gardul) ? Si de fapt, de ce exista un capac de canal in mijlocul intersectiei?

Ma duc sa ma uit daca mai e garduletul. Nu se vede de la geam de la mine. Amuzant mi se pare si ca: daca s-ar duce cineva cu o ranga, l-ar pune la loc si ar da gardul la o parte sa se poata circula normal prin intersectie, ar primi cel putin amenda pentru treaba asta. Romanul ... ciudata creatura.

No comments: