Wednesday 12 September 2007

ba, ce aidi ai ?

Later edit: Pentru toţi cei care aţi ajuns aici căutând pe google cuvantul "aidi" în diverse combinaţii frazeologice: sunteţi nişte idioţi. Aruncaţi-vă calculatorul pe geam pentru că sunteţi prea proşti ca să deţineţi un obiect atât de complicat. Vorbesc serios!


Original posting:

Da, frate, iahu mesenger. Al mai tare mijloc de comunicare ever! Si are si photosharring, si games, si file transfer si pc2pc calling. Pfuai, si cate n-areeee, neamuleeee.

Tot romanu' are aidi. Nu tre' sa specifici ce e ala si pe ce e. Toata lumea stie. Am si io, logic. Ma, si una din featuresurile ale mai tari pe care le-am vazut io ever la mes, e ala cu grupurile. He he, trecura vremurile alea in care te apela cate unu cu "salut" si tu te gandeai "de unde pizda masii l-am mai adunat si pe asta". Acu' ii ai pe categorii: friends, work, family, fucks, iubi, scoala, clubu de sah, sala, solar, club, pizde etc etc.

Da ma, ie extraordinar. Ma, si vine vremea in viata unui om cand se aduna vo' 50 in grupul de "who the fuck". Ma si deja i-ai cam stii care cum si te pui si tu ca omu' sa ii imparti in cele grupuri. Ba si imparti, faci grupuri noi cu diversele site-uri, forumuri, rpg-uri, ii ordonezi acolo frumos. Mai si scoti din ei, mai ii muti de la un grup la altu'. Ca de exemplu din grupul de "inimioare.ro" pana in grupul de "iubi mici" e doar un pas si deh, tre sa dam cezarului ce e al cezarului.

Io personal nu as avea curaju' sa mai dau vre-unuia parola de la mes, cum mai faceam pana acuma, ca daca s-ar vedea care in ce grup e ... nici nu vreau sa ma gandesc. :)

No, si deci facui io o curatenie ca la mama lui si o ordine in mes de imi venea mai mare dragu. Dau logoff, dau loghin si puff! totul dispare. pac list aiezact ca inainte. Ca inainte de ordine. Motzoganii tot acolo. Fuck! Shit! Pizda masii. Injur pisica, arunc cu telefonul pe pereti (ma, si am zis ca nu mai fac asta). Degeaba. Tot se duse pe apa sambetei frumusete de ordine.

Si daca nu mi-ar mai fi facut treaba asta si data trecuta. Cand zau ca nu erau atatia de replasat si de zburat din lista. Si m-am chinuit v-o saptamana atunci, unu cate unu, pana se obisnuia al iahu cu idea ca io pe ala il vreau in lista aia si nu ailalta. Ce sa mai zic cu grupurile, pana l-am convins ca mai vreau unu facea ca fata mare in fata sulei: nu si nu.

Ma gandesc cu groaza la zilele ce urmeaza cand iar o sa am munca de convingere cu iahu pana ma lasa sa ii pun pe unde vreau io. Ma da e tare iahu asta ma, e trendi, are toata lumea. Am si io ma. Am aidi. Ba, tu ai aidi, ma? Apropos, imi instalez gugltoc. Daca se aseamana comparatia yahumes/gugltoc cu yahumeil/gmail atunci o sa am orgasm. Zau asa.

4 comments:

salahhe said...

Mi-am pus gugltoc ... not impressed

Anonymous said...

Pentru hack-uri, pedofilie, webcam direct pe net... use Yahoo!... pentru chat (ca tot omu`) use 'gugltoc'

Anonymous said...

ungureanu_alina79
asta e aidiul meu.

salahhe said...

Alina, sa ma anunti cati ti-au intrat pe lista de pe blogul meu.

(daca as putea sa las oamenii sa puna poze la comment-uri as deveni noul hai cinci? hehehe)