Friday 13 June 2008

haus. em di

------------------------------Mai, deci, serialul e super tare. Habar n-am ce vorbesc aia de boli si simptome, dar gagiul e misto rau, nu? Adica, e pe gustu' meu, zice omului in fatza, alergic la incompetentza si prostie si in general i se rupe. (Boy, wish I were like that :D)

Da' faza e alta. Ma, si zau, asa mi-o placut cand l-o pus pe unu' sa fumeze ca tratament. Mai terminati-va ma aia care credeti ca fumatu' e daunator. Ca nu e! Sau, ma rog, nu mai daunator ca ceaiul.

Asa, deci faza: ma uit acu' la episodu 70-80, asa ceva. Ma, si incepe el si ea nush pe unde, lui i se face rau. Opa, iti zici, asta e, fi antena, bolnavu'. Sachi! De unde! Nu e ala, ma. Teapa. Ca incepe gagica sa borasca. Adica, aluia i-a fost numa' rau, asa, de faza, sa te confuzeze pe tine. Da' de fapt gagica e aia cu probleme. Mai, al dracu, ala care a scris treaba asta a fost destept ma. Zi, te-ai fi gandit? Nuuuu. Asa-i? Nici eu. Primele dooj' de episoade care incep fix ezact asa, nu mi-a dat prin cap, sa mor eu. Pe la al 60'lea care incepe la fel imi vine sa urlu: Schimba placaaaaaaaaaa!

Deci misto serialu', zau, merita sa te uiti la el. Adica, nah, mai putin fazele cu aia cu bolile and shit. (Ma, n-am mai zis asta? :P)

2 comments:

Anonymous said...

Nu-i si serialul asta tot un fel de telenovela? :))

salahhe said...

Habar n-am .. o fi. Toate sunt, daca o luam asa.