Friday 13 February 2009

obama, maica-sa si pps-urile

Primesc un pps pe mail. Una din chestiile alea semi-spam, adică "office fun" care nu e fun da' "e interensant, nu?". Apropos, nu! Nu e interesant. Nici cu mă-sa lui Obama, nici cu dumnezeu care a făcut femeia, cu trandafiri roşii, nici aia cu să te gândeşti în fiecare dimineaţă ce puternic şi frumos eşti. NU! Sunt de căcat.

Deci, chestia cu maică-sa lui Obama m-a amuzat teribil pentru că am "simţit" nişte porniri tipic americane printre rânduri. Ce m-a şocat:

Maică-sa lui Obama a primit o bursă la ceva universitate tare. Taică-său îi spune: nu tati, tu eşti fată deşteaptă, tre să te îngropi aici, la ţară, cu noi. Şi, ca să demonstreze cât de deşteaptă e fata tatii, nu se duce, ci stă acolo la o universitate "de cartier". Ceva îmi indică mie că nu e chiar cuşer p'acolo.

Ca să îmi demonstreze mie că nu e cuşer p'acolo, gagica se mărită cu un negru. Ce s-a gândit ea: daca tata s-a zgârcit să mă ţină la Harvard, îi fac io figura şi mi-o trag cu cea mai exotică şi nasoală chestie pe care o găsesc. Şi fac şi un copil cu el. Îmi închipui că taică-său a leşinat de încântare când a aflat vestea. Sunt convinsă că întâi a tras plodul şi pe urmă i-a spus şi lui ta-su. Plus că, la ce faţă avea ta-su din poze, la ce faţă avea ea, din ceea ce poţi citi pe ele, eu cred că ta-su punea de un incest, că de aia îi şi plăcea să studieze fi-sa de acasă. Mai ales că şi fiică-sa a fost în stare să şi-o tragă numai cu unu suficient de negru cât să nu semene pe el deloc.

Ăla negru, cre-că s-o prins de fază, că a uşchit-o cam rapid, după 3 ani. Întai la Harvard şi pe urmă la el acasa în Kenya. Maică-sa lui Obama o sa devină plimbăcioasă mai încolo, nu cred că ar fi avut greţuri foarte mari să meargă cu soţu-său pe unde s-o fi fost ducând ăla, dar am eu impresia că nu prea a invitat-o nimeni.

Nasol momentu' pentru gagică. Cre-că se cam prinsese şi ea pe la doojcinci de ani cum merge treaba, asa că, din nou alege un gagiu, de data asta asiatic. Deci, să fim seriosi, ori gagica chiar nu putea să şi-o tragă cu albi pen-că semănau prea tare cu ta-su abuziv, ori avea o pizdă a dracului de multiculturală, multietnică şi multirasială. Evident, trage un plod şi cu asiaticul.

Ca o chestie recurentă, se despart, şi gagica rămâne solo 4 da rest of her life, pun pariu că din cauza lu ta-su şi pun pariu că s-a plimbat numa prin ţări exotice unde să şi-o tragă cu din aia exotici. Pen-că se mai trezise şi ea între timp şi a pus piciorul în prag, şi-a luat fetiţa şi s-a pus pe plimbări. Probabil că nu îi era foarte lejer cu aia mică, dar nici cu ta'su nu avea mare încredere s-o lase acasă. În schimb pe Obama ăl mic l-a lasat liniştită, înseamnă că ta-su degusta numai fetiţe. Acolo, în pps, cică chiar dacă nu era acasă, mă-sa lui Obama avea grijă de el şi educaţia lui. BS! Da? BullShit! De copil ai grijă când eşti lângă el. Punct. Nu când îl laşi cu familia ta de dezaxaţi.

Pe urmă, Obama o crescut şi s-a căsătorit cu o negresă, sora'sa jumate asiatică s-a măritat cu unu' asiatic. Deci noah... ăstia micii or fi avut parte de o copilarie câta mai normală.

Americanii e faini, mă. Au preşedinte unu' crescut de un dezaxat ce îşi viola fiica, care nu şi-a cunoscut tatăl, a cărui mamă avea o sexualitate, după normele timpului ăla, bolnav de multietnică, a cărui soră e asiatică, în a cărui casă se credea în 3 religii ce se bat cap în cap. Beton. Credeam că, după Bush ăl' mic, fără creier, nu puteau nimeri mai prost.

Acu', întrebarea se pune: am eu imaginaţia bolnavă sau am dreptate şi americanii sunt ei bolnavi rău?

No comments: