Sunday 6 June 2010

Ma rog pentru mantuirea neamului

Se construieste Catedrala Mantuirii Neamului. Nu radeti, nu strambati din nas! Aceasta poate fi salvarea noastra. Sa va explic cum:

Se construieste catedrala, din mila domnului, intr-o luna, miraculos, cum vreti voi. Dupa aceasta mare minune, se aduna in catedrala sa o sfintesca si sa petreaca Inalt pre sfintitii si mult prea fericitii si toata mareata conducere BOR. Din respect pentru ei vine si conducerea Bisericii catolice (tot mareata da nu atat cat a BOR-ului). La eveniment sa fie invitati domnul presedinte, domnul prim ministru, guvernul, Elena Basescu, Marean Vanghelie, domnii europarlamentari Gigi Becali si Vadim Tudor, domnisoara europarlamentar Elena Basescu, Laszlo Tekes, Ion Iliescu si alti astfel de reprezentanti de seama ai constiintei noastre nationale.

Dupa care, tot printr-o minune, din mila domnului, se prabuseste catedrala cu toti astia inauntru. Si atunci, adevar va spun, ne vom mantui cu tot neamul.

Doamne, da-mi un semn, ceva! Ma rog pentru construirea si mantuirea neamului.

Da! Vreau Mall-ul Mantuirii Neamului. Da! Vreau inaugurare mare mareeeee. Ca am auzit ca intra 5000 de suflete in ea. Pliiina sa fie!

Asa sa ne ajute Dumnezeu!


Pacat ca nu exista.

No comments: