Friday 22 June 2007

love

Where do I begin ... to tell the story of how greate the love can be ...

Canta. Melodia e chiar buna. Din nefericire au folosit-o si intr-o reclama de cacat, sau poate o reclama buna dar orice reclama e prin definitie de cacat.

Cat de grozava e dragostea. Il iubesti, te iubeste, totul e minunat, poate nu chiar minunat dar este. Poate ca uneori e chiar groaznic, dar totusi este, certurile si momentele nefericite fac parte din viat ade cuplu, nu-i asa? Uite, suntem de atata timp impreuna, ne trezim impreuna, ne bem cafeaua, ne spalam pe dinti impreuna, fecare cu gandurile lui, onisnuit cu prezenta celuilalt, oarecum comod, poate in subconstient dorinta de ceva interesant ...

Si brusc el o cere de nevasta. Pe alta. Nu intelegi, de atata timp, pe tine nici nu s-a gandit, niciodata nu era momentul, intotdeauna mai era ceva de asteptat. Si bruisc, totul .. nimic n-a mai contat in fata ei, atata timp si atatea compromisuri si ... ce s-a intamplat?

El, e frumos, e bun, e exact ceea ce iti doresti, cand il vezi inima ti se strange, ai face orice pentru el si faci. El te ia de buna, nici nu-ti observa existenta. In plus, e prietenul tau, si are o iubita egoista si nedemna, el face totul pentru ea care il calca in picioare iar tu ... care ai atat de daruit ... esti ignorata ... folosita ... intr-un fel. El, ramane cu ea, tu ramai singura. Il iubesti, el nu te iubeste.

Nu-i asa ca dragostea e grozava? Mai pot sa mai scriu povesti si toat ese termina intr-un singur fel .. singuratate, iubire neimpartasita. primul divorteaza de nevasta sau si mai rau raman impreuna pentru plozi. Al doilea tramane sau nu cu femeia care nu-l merita, ea sau alta la fel. Dragostea e ca si viata ... plina de cacat.

No comments: