Wednesday 11 July 2007

how stupid can you get

Deci, nu ca asta trebe prezentata cum trebuie.

Deci, reclama la tv: doo gagici vai si amar de capul lor fara tzatze fara cur. Fara personalitate imbracate sanchi Xena si CatWoman. Niste costume din alea de carton si alte materiale la fel de jalnice. Repet nu tu tzatze, nu tu cur, nimic.

Asa si astea doo, simboluri americane ale femeii puternice, transformate in niste lesinaturi romanesti, niste aparitii jalnice si penibile chiar si in penumbra in care erau prezentate, deci, astea doo vorbesc despre durerile menstruale. Exact ma, deci CatWoman pe care au aruncat-o aia in film de la etajul 20 prin geamuri si minuni si supravietuieste, aialalta Xena, pe care o bat astia in aproape fiecar episod de ajunge cu ochii umflati si plina de sange si suporta eroic, astea doo deci, ma, au o mare problema. Durerile manstruale. Exact, care viata bate filmul, sunt evident de vre-o tzashpe ori mai nasoale decat cazutul de pe blocuri sau bataile la sange.

Ma, si sa vezi ofiliturile alea cu pretentii de action figures cum se stramba si se pitzigaie cum ca le doale bultica, vai saracutele, de la durerile mai sus mentionate. Te pishi pe tine de ras si dupa aia te pishi pe produs, care oricum are un moto imbecil "pa durere, pa Duden", io inca incerc sa-mi dau seama cine e ma, Duden ala.

Daca as fi in locul alora de la farmaceutice, n-as fi acceptat reclama asta decat daca mi-o faceau gratis cu conditia sa nu stiu ce difuzeaza decat dupa ce incepe difuzarea. In acest caz insa, as fi oprit imediat difuzarea dupa prima reclama si as fi dat in judecata firma de publicitate care a facut magaria pentru daune aduse imaginii.

Ce misto e sa ai clienti asa idioti, sa-ti bati joc de ei si sa le iei si banii. Asta daca nu iti pasa de propria imagine prea mult. Rusinica.

No comments: