Wednesday 18 July 2007

te beep

2 noaptea. Labareala pe net. Beep.

Ma uit stramb la telefon, numar necunoscut. Cine aia masii da beep la 2 noaptea? Sun inapoi curioasa si oarecum ingrijorata ca deh, de bine nu putea sa fie. Conversatie:

- Da.
- Da?
- M-ai sunat. Cine esti?
- Eu te-am sunat? Cand?
- Pai mai inainte mi-ai dat beep.
- Aaaaa, pai beep, nu te-am sunat.
- Ma rog, cine esti?
- De ce m-ai sunat?
- (perplexa) pai daca mi-ai dat beep ..
- Pai si ce, asta e motiv sa suni inapoi?

Is that for real? Il categorisesc drept imbecil si inchid. Primesc sms: "Ma, domnisoara asa ai inchis, poate ne cunostem si noi, un suc ceva." Nu zau.
Fac prostia sa il ignor si nu ii bag numarul in agenda. Peste doua zile iar beep. Iar numar necunoscut. Iar sun inapoi (tind sa uit chestiile neimportante). Iar conversatie tampita. Iar de ce ma suni. Cine esti? Marius, dar de ce m-ai sunat... Ma, oamenii astia sunt normali? O s ail aranjez pe domnul Marius si va povestesc si voua.

Nu trece mult dupa ce i-am inchis aluia. Suna telefonul cu numar ascuns. Io-te! Raspund. Alo, alooo, aloooooooo! Nimic. Aha, bun, punem pe hold. Suna iar. Raspund, liniste, pus pe hold. Se repeta faza de vre-o 6 ori. Chiar nu aveam nimic mai bun de facut. Lol. Eram in pat. Suna a nush cata oara si in sfarsit spune ceva.

- Aloo. O voce de fetitza de 14 ani.
- Da, zic eu.
- Cine esti?
- Cum cine sunt? Tu nu stii pe cine suni?
- Cine esti?
- Ma, tu esti tampita?
- Cine esti? Alooo, cine esti?

Deci ma, deja e o problema cu drogurile in Romania. Don't drink and drive. Smoke and fly! Sau o fi fost vre-o nevasta in mijlocul unor descoperiri dureroase ... da la 2 noaptea, ma? Eu, in locul ei, sunam de pe telefonul mujicului si taceam ca sa vad ce zice aia. Nu ca m-as scapa eu cu chestii de genul "buna iubitel". Eniuei, pustiu Marius, cu numarul 0726815630, o sa ai o surpriza neplacuta. Ai sunat pe cine nu trebe. Yeah, I am nuts. Muhahaha.

4 comments:

salahhe said...

Nu-mi vine sa scred, mai am un "client". Asta e prieten cu alalalt ca dau beep-uri unul dupa altul. He he. 0731084103 another one bites the dust! Sau, ma rog, will ...

salahhe said...

Daaaa, am un telefon foarte destept, merita toti banii, pana acuma nu auzeam beep-urile foarte scurte pentru ca tonul de apel incepe cu o mica tacere si mai e pus si pe progresiv, adica incepe al naibii de incet si insista tot mai tare. Vad beepurile astora dupa cateva ore cand ma uit si eu la telefon asa aiurea. Muhaha. Sa mai comenteze cineva ca am dat prea mult pe telefon.

Suntcalm? said...

Foloseste edit-ul, se scrie "vreo" si da si mie nr tau, ca te sun dupe erdees si n-o sa stii cine-s.

salahhe said...

Nu folosesc editu' ca vreau si io sa am comentarii, daca nu ma comenteaza altii ma comentez si singura :P.

Io am declarat razboi pe fata DOOM 3 -ului asa ca scriu cum vrea muschiu meu. Ce daca pierd, fac si io pe interesanta.

Vezi ca am un pil la rds si oricum aflu cine esti dar nu cine sunt astia ma intereseaza.

Cat despre numarul meu, stii cum e, numarul prostilor pe toate gardurile ... auzi, dar daca tot faci o treaba, nu mai bine ma suni cu identitate ascunsa de pe mobil? :P