Tuesday 1 July 2008

babele, chilotii si teviziunea

Mai, deci e o tanti, aia Raduleasca, care are o emisiune pe antena unu (acu' aflai si eu). Pe tanti raduleasca o stiu dintr-o reclama la sampon. E ceva tanti mai in varsta, nush cati ani are da' orcicum se tine bine, babeta.

Ma trezesc eu, mai de voie mai de pizda masii de soare care rasare la 5, si dau drumu la teve sa adormez innapoi pe v-un film ceva. Cand colo reclame peste tot, numa pe antena unu o gagica dupa paravan arunca cu toale. Bun, ma gandesc io, o fi de vazut chiloteala. Can' colo dupe paravan apare raduleasca. Ma dezumflu brusc si ma gandesc bun ca n-a fost chiloteala ca zau nu tin musai sa vad babe dezbracate la teve oricat de bine s-ar tine ele.

Bai frate, chestie mijto, emisiune in pijamale. Aia erau toti care mai la pijamale de firma, care mai dezbracat, paturi in studio, operatorii in pijamale, fufele in pijamale, ce mai foarte tare frate. Chiar ma gandeam iaca cui destept i-o fi venit ideea ca e mijto.

Noah da de la idee si pana la practica e cale lunga sa ne-ajunga. Si avand in vedere ca tanti raduleasca era cu microfonu in brate treia sa faca un rahat si din ideea asta. Si rahat a facut. Mai intai s-a luat de unu' care avea niste pijamale animal print marca botezatu (cand dracu' a ajuns si ala creator de moda, dar deh daca sugi destul la viata ta te faci si marca, ce parca moniCA COlumbeanu nu tot asa a ajuns vedeta?) ca cica ala sigur nu doarme asa, ca nici ea, de fapt nu doarme in decolteu ala pana la buric pe care-l afisa (surprinzator, dar era intolita cu gust, cu decolteu cu tot). Si ne arata in ce doarme. Adica in chiloti. Ma uit la monitor, clipocesc din ochi ... frate, rau!

Dupe aia mut io canalu ca deh .. nu ma intereseaza chilotii raduleascai chiar atat de tare. Dar nu inainte sa o vad imprastiindu-se de ras cand a trimis o fufa dupa paravan sa se dezchiloteasca si sa ia o chestie d'aia transparenta pe ea, si fufa se fatzaia ep dupa paravan, sanchi striptis, ca sa apara dupe aia cu carpa transparenta peste tricou. Frate, ce-o fi fost in capul raduleascai de i s-o parut amuzant cum se fatzaia fufulina aia, aia numa hormonii ei pot s-o stie.

Cand ajung innapoi pe canal, dupa dat la clici (ce dracu' ma, nu e nimic la televizor, am 40 de canale, ce ma-sa!) vad iar faza cu paravanu'. Doi se frecau dupa el la marea exciteala, sanchi mimat orale si grohait pe post de gemete. Dau ochii peste cap, cat de penibil tre sa fii pentru audienta, si cat de penibili tre sa fie aia care fac audienta. Dupe aia iese de dupa paravan raduleasca cu, ghici cine! Horea Brenciu (si Crisan :P). Ma shochez, ma holbez, dumnezeule, fosila asta libidinoasa inca mai apare la teve? Si inca frecandu-se raduleasca toata de el! Nu ca raduleasca ar fi departe, oricum simteam cum imi vine cina de ieri innapoi pe gat.

Zeita Diana! Fereste-ma de dezechilibrari hormonale in pragul menopauzeeeeei! Ia-ma si impusca-ma innainte sa jung in halu ala de nefututaaaaaa! Mare Jupiter fereste-ma sa am vre-odata halu' ala de datorii sa fiu nevoita sa ma prostituez asaaaaaaaaa! Si inca in publiiiiiiiic! O sa dau ofranda zece kile de struguri, poate poate scap de penibil in pragu' pensiei.

Si cum ma gandeam eu asa toat ascandalizata si cu somnu' dus pe pustie, dau mai departe si ghici pe cine vad! pe Corina Chiriac cantand in mijlocul puradelimii la nush ce emisiune, banuiesc ca pentru plozi, la national teve. Bai frate, asta e dimineata fosilelor, ce ma-sa? Adica, nah, mie imi place tanti Chiriac (asta e si mai baba ca aialalta da se tine la fel de bine), are voce, canta. Da' i-a cam trecut vremea de mult. Si nimic nou intre timp, nici un progres, tot melodii din alea cu iz comunist baga. Fusei lele cat ai fost da' acu', la tricotat cu voi si la stresat nepoti.

A! si sa nu uit. Faceti-va careva mila si futeti-o si pe raduleasca.

7 comments:

Anonymous said...

daca ma mai injuri de mama poti fi sigura ca nu mai citesc pe aici! raduleasca?!! o fi adevarata faza cu spalatul ... da' nici chiar asa!

salahhe said...

Te-a invitat cineva? Nu mai citi. Lol, nu iti place, nu mananci. Nu traiesc din audienta. [waving good bye]

Anonymous said...

neah! :))

salahhe said...

Mai, daca faci amenintari, fi sigur(a) ca esti in stare sa le si pui in practica. Tz tz...

Anonymous said...

poate ca tu esti "normala", da' eu sigur nu sunt. :))

Suntcalm? said...

Scrie, ma, mai corect, ca ma-nervezi.

Vad ca ai fani d-aia.

Si... ok. Hai ca ma sacrific s-o fut eu.

salahhe said...

Bah stf! Adica unde n-am scris, ma, corect?

Si lasa tu fanii, nu vezi ca sunt pe langa?