Sunday, 20 July 2008

mumia vie

Fratilor, e senzational. Am vazut cu ochii mei. O mumie vie cum ma vezi si cum te vad umblareata si vorbitoare prezinta vremea la National TV. Bai cum butonam io la tv dau pe national , era meteo, si o vad p'asta, mumia. Bai, mi s-a ridicat paru pe spate, ma.

Intai fatza. Si-au si batut joc de ea aia de la national ca i-au bagat un machiaj alb pe la ochi de rata ca vracii aia indieni in plin ritual. Bai, deci de la cap se vedea ca ceva nu e in regula, ca aia nu e vie, era toata stramba, parca isi pusese carnea pe ea din fuga si uitase sa se proportioneze.

Bai, dar cand am vazut si restu', sa ma ia cu lesin si nimic mai mult. Bai, cum spuneam si-or si batut aia joc de ea la national acolo. Avea o bluzita cu un decolteu pana la buric, niste tzate tot pana la buric. Intre tzatze, un spatiude de vo 15 cm lasa sa se vada cavitatea toracica pefect conservata. Pielea bronzata sau innegrita de vreme si putrefactie, nu stiu sigur, perfect intinsa peste oase, lasa sa i se vada scheletul bine definit, costele, nici urma de muschi, ceea ce e surprinzator si pentru o mumie.

Bai, BAI!!! Sa te ia cu fiori, nu alta, ma. Mare curaj au aia de la national, oare n-au cosmaruri noaptea, oare stau bine cu inima, daca se intalneste vre-o baba mai brusc cu aratarea si face infarct? Curajosi astia, ma.

Am gasit o poza cu tanti inainte de angajare. Am cautat si o poza de dupa dar n-am gasit neam. Nu-i bai, mai caut. Apropos, tanti din poza nu e aia de la national. Si sa ma scuze tanti asta din poza ca o compar cu strambatura si cu hidosenia aia care prezinta meteo la national.


Later edit: am aflat ca madama se numeste Dorina Ivan, si asta dintr-un post a lu zoso care balea dupa ea acu 3 luni cand gagica avea (cum se vede din pozele puse de el) dublul greutatii pe care o are acuma. Nu punem pozele de la zoso ca nu e de actualitate. Mai sapam. A, si domnu zoioso, tzatzele artificiale doar arata bine (asta in cazu in care nu le pui asa separat), de simtit nu se simt nicicum. In rest nu vad ce ai mai putea simti moale la chestiunea aia, nici mataluta nu cred ca ai avea atata curaj sa i-o dai prin gura. A, pardon, ma scuzati, trebuia sa imi inchipui, sunteti atras de intelectul domnisoarei, ca toti elitistii. Si asa se explica si remarca cu sfarcurile. (nu, nu dau link la zoiosu)

Later later edit: am gasit o poză cu hidoşenia. Aici arată excelent pentru ca stă şi se vede doar parţial.

No comments: