Wednesday 2 July 2008

random reasonings

We are what [who] apeciates us!

Adica. Un intelectual este apreciat de catre intelectuali. Un scriitor de romane de dragoste este apreciat de cei carora, evident, le lipseste partea asta in practica si se hranesc exclusiv cu povesti inventate. O femeie frumoasa este apreciata de catre cei ce gusta frumusetea si se straduiesc sa si-o cultive. etc.

Ceea ce ma intereseaza pe mine in momentul asta este WHO THE FUCK ARE YOU?

Adicatelea, ce ma defineste pe mine ca blogger, avand in vedere ca sunt cine ma citeste.

Asta asa, de sanchi.

Apropos, iar am vazt pe undeva o critica aproape kantiana asupra blogosferei. Cut the fucking bullshit. Blogosfera? si bloagerii fiind asa un fel de raze ale acestei blogosfere? Hai ma, reveniti-va. Asa cum ziarele onlain nu sunt ziare ci doar saituri, bloagerii astia nu sunt bloageri, sunt decat niste scribalici. Don't take yourself too serious, people. Ca incepeti sa va credeti
vedete si nu e cazul.
Orice idiot poate face un sait. Orice idiot poate nimeri peste o reteta de succes care sa intereseze alti 50.000 de idioti care sa stea beliti in saitu' tau zilnic, dimineata, la pranz si seara. Reteta e suficient de simpla ca s-o nimereasca oricine.

-Faci misto de persoane publice. Nu tre sa ai umor rafinat, e suficient daca folosesti injective vulgare, prostimea se omoara dupa ele. Sau injuri persoane publice cu sau fara motiv.
-Pui chestii amuzante gen bancuri, poze, filmulete. Nu e ale tale, da in Ro inca se practica si apreciaza plagiatul.
-Pui poze cu femei. Cat mai dezbracate. Evident, fototapete.
-Pui linkuri catre programe de hacuit sau hacuite sau chesti din alea de ne trebe la toti, da am putea sa traim la fel de bine si fara.
-Pui orice cacat care face omu sa-si piarda timpu'.
-Pui stirile de alaltaieri de la tv si scrii ziar onlain pe tine.
- Pui banalitati si scrii pe ele "provocator" "socant" "extraordinar". Daca scrii suficient de mare te va crede prostimea chiar daca treaba in sine nu provoaca decat somn, nu mai socheaza pe nimeni si este o chestie cat se poate de ordinara.
- Pui manele si poze cu manelisti.
- Nu pui nimic si lasi fraierii sa puna ei pentru ei chestii.

Ok. Iei una sau o combinatie de mai multe din astea de sus, faci un sait, incepi sa il trimit pa meil sau pe unde nimeresti, gen messenger and shit, si gata. Ai un site de succes. Esti un idiot, dar un idiot de succes. Dupe aia poti incepe sa pui reclame sa iti iasa si tie de-o maslina. Nu conteaza ca pe sait scrie Gazeta intelectualului, poti sa pui linistit reclame la sexy shop. Oricine sta sa citeasca asa ceva onlain (asta presupunand ca esti idiot si nu intelectual, caz in care ai face ziare adevarate) este oricum in lipsa de ..., este un idiot, intelectual wanna-be, care tot cu o laba sanatoasa se descarca de frustrarile metafizice.

Dar, te rog eu, acu' daca tot ti-am dat moca instrumentele succesului (ca tot vorbeam de labe metafizice), deci, draga idiotule, te rog eu, nu ti-o lua in cap. Sa nu incepi sa ai impresia ca esti "tare", ca facushi vre-o branza, ca esti cu un cap mai sus decat muritoru' de rand. Te rog io, asa ca de la idiot la idiot, vezi cine te citeste si vezi cine esti. Dar vezi CINE te citeste nu cine pretinde ca este cel care citeste. [ma scarpin in varfu' crestetului] Grele ... uneori e grele. Dar idiotii adevarati au talentul de a-si da in petec pana la urma asa ca exista sanse.

Eniuei, si acu' ma intreb cu o curiozitate veritabila: who the fuck are you?



pies: iar am inceput sa ma public, la teatru sunt vedeta, la servici sunt "sefa". Asa ca iar o sa incep sa ma lauz pe aici la marea arta. Asa ca pregatiti-va de un torent de posturi in care o sa va explic cat de desteapta si frumoasa si talentata sunt eu. Apropos, are careva sa ma imprumute cu 5 lei pana la salar? Sa-mi iau si io un lachi. Rosu.

6 comments:

Unknown said...

Eu tot pe lachi ma tin. Unde iti trimit 5 lei? :)Ca stiu cum e fara tigari si fara bani. Ce iti zice asta despe mine? Who am I?

salahhe said...

:). Imi zice despre o parte din tine. De exemplu ca esti sau ai fost studenta. Ca fumezi, deci esti deschisa la minte. Cel putin pana la un nivel. Ca ai simtul umorului. ceea ce e bine. Ca stii limba engleza. Si uhm.. pe moment cam atat.

Apropos, am facut rost de bani de lachi. :D

Anonymous said...

I'd say it doesn't matter who the other are ... because the real question is "Who the fuck am I?". This is true for all of us ...

salahhe said...

Lol... tu ai citit ce am scris, sau doar din doua in doua randuri?
Ok, one more time pentru babele surde din fund:
"We are what[who]apreciates us!"

Da? S-a inteles? Mai explic?

Anonymous said...

As much as I enjoy these short trips on memory lane, I'd rather not waste your time because: You're only what YOU think you are. :)

salahhe said...

memory lane? ... hm..