Tuesday 6 February 2007

prietenii stiu de ce

Deci, aflu io de printr-un blog ca se face fest de bloage. Mai mare tampenie ca asta n-am auzit. Dar io's mai noo in meseria asta cu bloagele. Mai degraba votez cu meseria aia cea mai veche, prietenii stiu de ce.

Ma belesc io cu inima stransa, sa nu cumva sa puna dracu' pe careva sa ma inscrie p'acolo ca l-am facut praf, io am antecedente, dau din taste mai rau ca din gura in trafic. Iarasi, prietenii stiu de ce.

Deci ma belesc si io ca omu curios la targu' de maimutze sa vaz care e faza. Nu ma prind. Da' am citit ceva. Nah si la un moment dat ma apuc sa vaz ce se intampla daca doamne fere iar ajung in gura targului, shamash pe el de targ, io am limuzina si primesc premiu la concursul de camioane, sau viceversa. Ma rog, aici sunt un pic fara noima, da' prietenii intelege. (he he)

Si fi atenta ce citeste ochiu' meu:
1. - daca blogul tau a fost inscris si nu doresti sa participi la concurs totusi, imi pare rau - decizia comunitatii este ca orice blog inscris sa participe indiferent de dorinta proprietarului.

Adica baaaaaa. Pai (io aia cu probleme, dilie, chestiiii, deranjata la mansarda) se hotaraste unu' sa faca espozitie de chiloti murdari si cica daca io nu vreau tot apare si ai mei acolo. He he. Da' ia mai ghiceste o data.

2. - ca sa votezi vei avea nevoie de o adresa de email valida unde vei primi un email de confirmare a votului tau. Incercarile de fraudare vor duce la descalificarea imediata a blogului pentru care se incearca frauda.

Deci suji ma. Pai ma boicotez singura ma daca nu vreau sa apar, da? Si mai a drac, il boicotez io pe ala, stiu io care. Ii boicotez pe toti ma. Deci bag acolo incercare de frauda pentru orice blog si ala tai tai si aleluia. Muhahahahhaa .. ma simt ca Dumnezeu, ma, numa varianta mai cu tzatze. Deci boicot, da? Sa dea dracu' sa ma scol cu fata la cearceaf intr-o zi ca ati belit-o toti, va boicotez fanatic si obsesiv pe fiecare in parte, da? Prietenii stiu cu ce.
Ashea, deci, disclaimar. Asta din partea mea presupunere nefondata dar asa cred io':
Astia minte, ma. N-are cum. Tre' sa fie o tzara prosti sa si puna in aplicare faza. Deci nu se pune in practica faza. Deci care vreti sa dati cu frauda, da-ti ma ca merge. Si daca nu mere nu-i bai, mai incercam o data. Si inc-o data, si-nc-o data mai baieti, hop shasha shasha. He he.
Daca gagii astia minte, inseamna ca le e frica de frauda din cauza ca se poate si din cauza ca nu se agita prea tare sa verifice. Pfuai, deci e clar, da? Care vrei sa dai cu frauda, baga mare ca e oabla treaba.

Si asta cu dedicatie pentru nenea ala care se stie el, io si cu inca noo ne luam de mausi si dam cu votu' pentru el. Asa, ca ne e simpatic, si ca suntem oameni de calitate si nu vrem sa venim cu tata de mana. Ba, da sa nu ti-o iei in cap, ma. Si sa ne aduci aminte cand e treaba ca io uit. (mai erau si alte nominalizari, da' pentru faza cu kiwi, ma)

Bah, si acuma vorbind foarte serios, sa nu prind ca il pune dracu pe careva sa dea dupa fest cu blogu' meu ca il urmaresc mai rau ca caghebeu' da? Adica vre-unu picat mai din luna, aiurea la mine pe blog ca altfel...
(suspans)...
(sunete de tobe) ....
......
da, ma...
asa....
ala e....
prietenii stiu de ce maaaaaaaa
he he.

1 comment:

salahhe said...

Faza cu Kiwi. E tare :)

http://www.youtube.com/watch?v=sdUUx5FdySs