Sunday 11 March 2007

18+ .. nu, serios

Frateeeee, viata mea ... te uiti la filme si zici "mare branza". Dar cand e sa te pui sa faci ... hopaaaa. Nu merge ma. Nu merge si pace. Aia care fac filme porn de amatori, cinste lor, mie nu mi-a iesit nicicum.

Primu' o fost horror. Nu s-o vazt nimic. S-o vazt un umar, o bucata de tzatza, acolo un coi. Mamaaaa, camera ma baga in depresii, ce drac ma, ca in oglinda nu arat asa. Eniuei, daca nu esti avizat nu-ti prea dai seama daca se fute sau se joaca sah. Bine ca lumina a fost cacalau, sa mi se vada toate kilele plus alea 15 pe care le adauga camera. Nu, ca aia nu s-o vazt, dar la un moment dat s-o perindat un sfert de buric printr-un colt. Close enaugh.

A doua incercare flux continuu. Bun. La vizionare era sa adorm. Bine, ca eu oricum trec peste fazele de blowjob din documentare ca nu imi inspira nimic, dar halu asta de lesinatura plictisitoare n-am vazut nici la cel mai jalnic film ever, si am vazut o gramada de filme jalnice. Plus ca io ma concentram si in directia muzicii, deh, sa fie atmosfera. Clic click, mai tragi o limba, iar click click.

A treia incercare iau io fraiele. Pune camera asa, mai incolo, nu se vede nimic, dai de ecran. ia-o in mana, da din cur. Era ca in culmea nepasarii, ce daca nu se scoala, uite ce frumos atarna... Ce dracu, ma? Deh, indicatiile. :D Bun, pune camera jos, da-o dracu'. Cand incepea sa mearga treaba iar io, ia camera, pune-o mai asa, mai asa maaaa. Da-o drac, da din cur. Din ce sa dau, femeie, fiti-ar camera de ras, ca ti-o arunc dracului. N-o arunca, uratule, ca e imprumutata, ma spanzura aia. Da-o mai asa si da din cur acolo ... sau hai sa ne uitam la un film ca fu-se da' se duse.

Ca mi-a sunat alarma de la telefon in timp ce faceam io mai frumos la filmare nici nu mai zic. Pisicu, expediat fara mila din cadru, se intorsese la un moment dat, n-avea treaba cu noi, da' daca tot isi incalzise locu'. Plus ca nenorocirii aleia ii ia vo secunda ca sa focuseze si juma de filmare e in ceata, efecte speciale, ma.

Fir-as de ras sa fiu, si radeam de caprele alea din filme, ma. Ha ha. Nah io-te-te. Si cand mi-a zis o prietena ca bah, nu merje ma, strici caseta dejaba, io nu ... ca tre sa mearga, ce mare branza, pui camera, filmezi ... filmezi o pula, da vezi numa un sfert de coi, noi sa fim sanatosi.

Hai la mai mare. Si la mai tare.

2 comments:

Suntcalm? said...

Do you tube? :D

salahhe said...

Nu zau! Auzi ce idei avem. Nu fac io din astea ma, mai moare drac vre-unu de ras si il am pe constiinta dupe aia. Ca sa nu mai spun ca cel mai mic e la 38 de mega, 10 minute, 'miash in compresia masii.