Monday 5 March 2007

Nume de cod: Patricia

Eu nu pot intelege fata asta. Ca femeie nu ii pot spune, chiar daca la 20 de ani multe nu mai sunt fete.

Colega cu mine la teatru. Pregatindu-ne de un turneu si lucrand impreuna la proiect, Patricia a ramas la mine acasa, petrecand cateva zile ca intre fete. La inceput a fost dragut, pierdeam timpul cu barfe, tachinand barbatii si, in general, nefacand absolut nimic constructiv. Mai pe urma a inceput sa fie ciudat, tipa era in perioada lunii mai delicata si deja trecusera doua zile in care nu facuse un nenorocit de dus. Calculand din cate stiam eu, trecusera patru zile in care ea nu se spalase decat pe maini cand am hotarat ca nu mai pot. Imi venea mie sa ma spal, facusem deja 3 dusuri intr-o zi, poate simte si ea vre-o nevoie.

Pana la urma am trecut la ofensiva, propunandu-i o baie cu spuma, in care sa ne balacim impreuna. Reusesc sa o conving la baie, ne balacim o vreme, io in cada devenisem deja ca o pruna asteptand-o sa se hotarasca da' nu ma lasam. In sfarsit vine si ea si dupa 15 minute hotaram sa iesim. Gata, iesim, ne dam cu sapun. Adica io ma dau cu gel de dus si cu burete si ea stoarce asa, cam la vre-o doo deshte de spuma de pe burete si se da cu aia pe unde a apucat, pe burta si o tzara pe picioare si gata dushu. Io sa lesin cand am vazut-o. "Uite, aici sapun, aici gel de dus." Aia, nu, ca se da cu spuma. Fataaaaa! Freeky.

Nu mai insist, o las in treaba ei. In sfarsit soseste si turneul, gagica iar se nimereste sa atarne pe la mine cateva zile ca la ea era hotel si oricum nah, plecam impreuna la gara and shit. Ocazie cu care observ ca faza cu igiena nu a fost un accident, cum mai am si eu uneori cand stau doo zile fara dush si ma mai trezesc cu marar pe picioare ca dracu' s-a mai gandit la epilat in mijlocu' depresiei si daca tot nu ies din casa imi permit sa ma delas pentru o vreme. Numar trei zile de care stiam eu cand ea tot nu dush, nu nimic. Ii vine si proaspatul prieten/iubit s-o vaza/tina in brate si aia il asteapta nespalata de trei zile, io de jena fac un dus, primul pe ziua aia, facuseram si curatenie pin casa, si mancare, transpirasem dracului, nah, nu poti sa astepti omu' ca vaca in grajd.

Si de fapt faza care m-a enervat pe mine a fost ca pentru o deplasare de 3 zile si doo nopti si-a adus de acasa ca sa ia cu ea gel de dus, gel intim, sampon, balsam, ditai sticloaiele, nu sticlute de calatorie. Cand am vazut-o era sa ii spun "La dracu le iei cu tine, ca si asa te speli o data la saptamana si aia la ocazii speciale." Dar am tacut. Nu suntem prietene, sa tin musai sa ii spun o chestie atat de evidenta, de normala, ca bai, omul face dush zilnic ma, si de doo ori pe zi si de mai multe daca trebe si mai ales daca esti si in perioade mai sensibile, si mai ales daca stai la altu' in casa, macar de jena aluia.

Suntem intre prima si a doua zi de deplasare, flacoanele asteia sunt si acuma pe blatul meu de bucatarie. Dupa o plimbare pe coclauri, cand m-am descaltat mi-a cazut instant parul din nas. Am facut un dus foarte revigorant cu apa fierbinte, apoi rece, apoi calduta, numai bun sa ma bage in pat si sa ma imbie la somn. Ultima oara cand am vazut-o era deja in hainele de noapte si bineinteles nu avea nici cea mai mica intentie de a se imbaia cu toate ca a spus ceva de genul ca s-ar duce sa se spele pe picioare. Bine, ma, picioarele ca picioarele, da' intre ele? Sunt curioasa daca mocofanu' care e pe post de prieten sesizeaza poblema sau sunt pe aceeasi lungime de unda?

Azi, intr-o incercare disperata de a atrage atentia, era sa ne futa pranzul. Aia de ne servea era data cu un kil de parfum, nu era chiar rau, mirosea a ceva flori, da' era puternic si se simtea cand trecea pe langa masa noastra. Patricia mai mai sa verse in farfuria cu ciorba de scarba aleia cu parfumul, pfui ma, ii stricase pofta de mancare, ii tortura simtul olfactiv, in viata mea n-am mai vazut atatea mutre pe metru patrat, si am vazut ceva mutre la viata mea. Ba, inteleg sa fi putit aia a transpiratie, sa fi dat vre-un vant, atunci ar fi avut toate motivele sa se strambe in halu' ala. Da' atunci probabil n-ar fi fost asa de deranjant. Cel putin pentru ea. Pana la urma am luat-o la un misto cu strigaturi, aia era intre a se hahai si ea de poante si a intra in depresie spontana. Pana la urma am ras cu lacrimi, numa saracu' fraieru' ala a incasat-o, proaspatu' prieten/iubit, care dupa ce ca nu stia cum s-o caute p'asta si pe unde ca sa nu fie delicaciunea suparata, a mai fost gratulat si cu expresii de genul "dute'n mortii matii" "dispari de aici, sa nu te vad" si "sugi pula". Deh, era cam singurul dispus s-o incaseze si trebuia sa-si recupereze si ea onoarea mototolita.

Fratii mei, sorele mele. Spalati-va pentru o Romanie mai curata si parfumata. Nah, ca sa nu se mai carcoteasca ca scriu posturi aiurea, fara nici un sens. Postul asta il dedic tuturor nespalatilor si nespalatelor din jurul nostru si le urez un calduros "La multi clabuci intre buci!"

6 comments:

matchka said...

ar trebui sa pui un avertisment! Cei slabi de inima n-ar trebui sa citeasca aceast capitol din blogul tau!!!

Suntcalm? said...

Adica aia slabi de inima nu se spala? :D

Lasa, ma, fata. O fi mintit-o careva ca miroase a trandafiri cand sta nespalata.

Paul Dimulescu said...

Oh, mai sa fie, mica al dracului e lumea :D Te salut salahhe, si pe tine si pisicuta ta :D

salahhe said...

Alexandre, era vorba de imaginile prea "grafice" din cauza carora s-ar putea sa li se faca rau.

Paulicaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! Mai existi ma? Si mi-ai promis ca ma duci la muntele ala frumos ma, si munte te facushi. Nu e lumea mica, ma sunt io mare si sunt peste tot :P.

Suntcalm? said...

He he he :D. Paulicaaaa, ai vrajit fomeia si ai lasat-o de izbelishte? Craiule! :D

Deci m-am prins (doar sunt inteligent)Nume de cod: Patricia - deci codul este un peshte, deci peshtele pute, deci Patricia pute, deci patricia e peshte. Corect?

Suntcalm? said...

Inca una, inca una (parc-as fi Stewie): Is it a fish? A blowmefish? :))