Tuesday 27 March 2007

urasc diminetile

N-am simtit de mult dorinta de a face dragoste. In schimb imi doresc din ce in ce mai mult sa fac sex. Nu doar atat dar simt nevoia ca barbatii care trec prin patul meu sa nu mai pretinda ca le pasa. As vrea sa vina, cuminti si tacuti, sa ma posede si sa plece la fel de cuminti si tacuti.

De ce incearca unii sa se faca placuti. N-am inteles niciodata. "Cum a fost?" Nu stiu, intreaba vecinii de peste drum, cred ca si ei au auzit daca mi-a placut sau nu. "Ai avut orgasm?" Ce-ti pasa? Ai avut tu, e suficient.
Nu mai vorbi cu mine, nu ma mai intreba, lasa-ma sa dau drumul la televizor si sa nu ma intereseze daca mai esti acolo sau nu. Esti doar un organ, lasa-ma sa fiu doar un organ. Ne frecam si atat. Fara sentimente, fara obligatii, fara responsabilitati. Nu mai vreau sa simt, e obositor, mai nou totul e obositor. Ma oboseste faptul ca iti pasa, mie nu imi pasa, crede-ma, incerc doar sa imi rezolv o necesitate fiziologica. Si tu la fel.

Imi amintesc de barbatul care si-a stins tigara pe bratul meu. Tin minte cat de furioasa am fost. Furioasa pentru ca mi-a placut. Nu durerea in sine, care a fost imensa si lunga. Mi-a placut ca m-a ranit atat de tare doar dintr-o toana, doar pentru ca nu avea scrumiera la indemna si i s-a parut mai interesant sa faca asta. Mi-a placut ca nu i-a pasat.

De atunci m-am schimbat de atatea ori doar pentru a redeveni eu insumi, care am fost dintotdeauna. Ultimii ani parca au disparut, au fost ca un vis frumos sau poate un cosmar, dar doar un vis. Si chiar daca imi doresc sa dorm din nou mi-e teama sa ma trezesc. Urasc diminetile.

2 comments:

Suntcalm? said...

Mmm...lol? :)) Fa si tu schimb de parteneri cu blondinele tztzoase si proaste. Poate dai si de unu' de stinge carbunii pe tine. (sunt subtil si metaforic :D )

salahhe said...

Prea "subtil si metaforic" pentru mine.