Tuesday 6 February 2007

prost itutie

Ma, e a dracu' de fain sa fi curva. Stai ca boieru', nu tragi la jug, n-ai sefi care sa te frece la icre. Faci un ban cinstit, te distrezi, He he...

Asta daca nu esti din-aia de doi lei de prin parcarile de tiruri. Da' si acolo, daca n-ai dinti in gura esti valabila, partea proasta e ca ai 95 % sanse sa iei ceva nasol, mai nasol decat paduchii lati.

Nah, deci e fain. Zic io. Si daca nu esti prostituata e fain. Adic' ti-o tagi da' nu pe bani. Io cred ca e mai destepte alea care si-o trag pe bani. Macar stii o treaba. Nu te ascunzi dupa deshte.

Deci este curve. Este curve pe bani si curve care nu pe bani. Buuun. Mai este si alte moduri de clasificare a curvelor da' nefiind la biologie in clasa a saptea mai da-le drac.

Ideea e ca, stiintific vorbind, toate femeile se impart in 4 mari categorii:
1. Mame.
2. Doamne.
3. Curve.
4. Mama doamne ce curve.

Ashea. Orice femeie tinde sa fie curva, inclusiv alea doo categorii initiale. Si toate femeile a mai tare si mai tare vor sa fie in ultima categorie. Nu conteaza ca vrea pentru unu sau pentru mai multi. Daca vrea pentru mai multi e oabla treaba, daca vrea numa pentru unu' o demonstreaza patriotic prin crizele de gelozie, cu sau fara motiv, pe care le aplica nefericitului "ales". Moment in care la adresa rivalei se foloseste apelativul "cuva ordinara", sau variante. Ceea ce sugereaza ca:
- nu e din categoria 4, deci orice ar fi e bine, (ca daca era de acolo zburai de mult)
- foloseste cuvantul curva in mod peiorativ deci extragandu-se pe sine din categoria 3, si asta pentru ca ar trebui sa recunoasca faptul ca a devansat-o una mai tare. Da' ea jucand la alta categorie, e clar, nu e gagica aialalata mai buna ci e curva, deci el e prost, ca uite ce lady avea in casa si el s-a dus numa pentru ca ... nu stiu ma, era mai logic daca aia era vrajitoare. asa e clar, gagiu a gasit o curva mai buna ca ea. Punct.

Ma, io nush de ce femeile de obicei zice ca ele nu e curve. Este! Sau tinde sa fie. Da' daca se poate din categoria 4. Acumaa, faza cu categoria 4. Care e schepsisu'. Schepsisu' e ca fiecare da cu votu'. Adica nu e o clasificare generala, cu reguli fixe, aia curva, aia doamna. Nu, frate. E grele. Fiecare cu clasificarea lui. De ezemplu, una bucata gagiu 25 de ani zice asa:
1. Mame = mama, matusa si vecina de la 3
2. Doamne = gagici peste 50 de ani cu bani
3. Curve = restul
4. MDC = alea care imi plac mie de mi se scoala numa' cand ma uit la ele.

Restul reprezentantelor de sex feminin sunt foste sau viitoare curve.

Simplu, nu? Daca esti mai zgarcita, vrei ca pentru al tau sa fii 4, tu si numai tu. Daca nu esti mai zgarcita, vrei sa fii 4. Pentru toti. Sau macar 3. Sau macar 2 daca iti foloseste. 1 nu, ca dam in alte traznai. Brrrrrrr

Deci, daca esti femeie, esti curva. Daca esti curva pe bani, esti buna, daca esti pe gratis, esti proasta. Daca mai tre sa si dai bani deja dai sa intrii in categoria 2, sau esti imbecila. Si alea care sta cu un gadjo care a fost destul de bou s-o ia de nevasta e tot curva pe bani. Dar e o subclasa a curvelor pe bani care la randul ei se imparte in bleaga sau "bravo, tu" in functie de cine poarta pantalonii. De ce e astea curve pe bani? Pentru ca femeiea reuseste sa cheltuie mai multi bani decat barbatul indiferent cine ii face si de unde ii are. (amazing but true)

Deci si eu, prin calitatea mea de femeie, tot curva se numeste ca sunt. He he. Ergo, atunci cand pe o femeie o face cineva curva, aceasta ar trebui sa zica: "Logic. Si?"
Cred ca niciodata nu mi-am dorit sa ma faca cineva curva ca in momentul asta. Trebuie testate reactiile la raspuns. He he. Si cand v-am zis ca eu am pasarele la mansarda nu m-ati crezut.

1 comment:

Suntcalm? said...

Pai curvele-s alea de-o fac pe bani. Tarfele o fac de placere. Hotaraste-te repede: cariera profesionala sau implinire? :)) Treeeeeeeeci in dreapta!