Tuesday 13 February 2007

sexul pentru toNti

Acu imi dau io seama ce succes o sa aiba blogu meu o vreme. De la titlu de ieri o sa imi intre searcherii de pe gugl in draci. Cred ca undeva in subconstientul meu mustea dorinta de a avea mai multi vizitatori. Oricum, doritorii de blowjob vor primi exact ce cauta: muie.


In alta ordine de idei, ajunge omu' la o varsta cand incepe sa traiasca din amintiri. Asa si io, ca vaz ca mi-a mai venit una. Deci, hehe, dragii babei, cand eram eu tanara si toanta si aveam un iubit la fel de tanar si de tont ca mine, eram intr-o seara in mijlocu' actiunii. Pozitie clasica, io cu genunchii la gura, el facea ce stia mai bine p'acolo. Si ma trezesc io cu indicatiile: "faster" si omu' se executa, "harder" continui eu deja cu gura pana la urechi, si omu' se straduie, bineinteles ca nu ma pot abtine si continui "scooter" si izbucnesc in ras, ala saracu era blocat. Io radeam in hohote ca proasta in sula (a dracu' ce s-a potrivit), ala imi zice "pizda matii femeie, nici sa te fut nu mai pot", la naiba, nu mai conta, era prea tare ca sa ratez faza.

Alta data iar am ratat o treaba din asta. Ma trezesc intr-o noapte (ca se intampla destul de des sa ne trezim amandoi in mijlocu' problemei, ce dracu' ma, cand eram treji nu ne-o trageam, in schimb ne futeam in somn) in mijlocu' problemei, ne mai foim noi o tzara, io vaz ca tre sa umblu si pe la alte butoane imi fac de lucru in fata. Pe jumate adormita, caut io ce caut p'acolo, si caut si pana la urma chitai frustrata: "i can't find my clitoris". Bineinteles ca scarba mizerabila se opreste si rade si rade si io mai ca nu plangeam: hai maaaaaa ce naiba. Ce sa mai, radea ala cu lacrimi, radeam si io da' mai intr-o dunga.

Bad sex night tonight, didn't have any. :( da' cand eram io tanara ...

1 comment:

Suntcalm? said...

Mamaeee, ai parte rar...de pensie? Aia cu "faster, harder,..." am anticipat-o :D, dar tot de sitcom e :)