Saturday 3 March 2007

woman grooming

Ma hahaiam acum acteva zile de un filmulet funny despre obiceiurile femeilor si barbatilor la dus. Care nu l-ati vazut inca (pe ce planeta traiti?) mergeti pe youtube (www.youtube.com doamne nici atata nu stiti) si dati search dupa "shower" si gasiti acolo man versus woman. Watch it! Si data viitoare sa va faceti temele mai bine.

Bineinteles ca imi vine o idee si incep sa ma urmaresc. Merg la dus si folosesc asa:
- sampon
- tratament par antimatreata
- balsam
- gel de dus
- burete
- gel intim
- sapun
- sapun special pentru fata
- piatra de calcaie
Ies de la dus si folosesc:
- prosop
- spray intim
- gel anticelulitic
- crema hidratanta
- crema regeneratoare
- crema emolienta oentru calcaie
- crema pentru ochi
- uscator de par

Whoah! What the fuck? Cand am ajuns in halul asta? Acum 3 ani din toate cele de mai sus foloseam doar samponul, sapunul si prosopul. Oare peste cativa ani unde o sa ajung? Daca ma apuc sa ma si machiez (sa ma fereasca Diana), sa imi fac drac stie ce freze cu scule de freze? Plus ca am vazut io in reclame ca exista masca de par (oh really c'mon), spray de par, masca de corp, de fata, de picioare, spray de fata, crema de zi, de noapte, de dimineata, de seara ... baaaaaaaaa! a innebunit lupul. Pai io ce mama naibii fac? Un dus dureaza trei ore? Plus machiat .. rahat. Cand drac au alea ma de se bibilesc in halu' asta sa mai si traiasca? Ca la mine dusul + bibileala dureaza lejer vo' juma de ora. Noroc ca nu ma spal pe cap de fiecare data si de obicei n-am timp de toate cremele alea. Nu ca le-as simti lipsa vre-odata. Imi place sa ma dau ca miros frumos a vanilie dupa aia.

2 comments:

Anonymous said...

da, asa-i, de acord, absolut.

question: la ce foloseste mah, un blog de-asta unde zici ce creme folosesti? io folosesc extraveral alifie si dau pe calcaie. calc apoi ca un inger, daca poti sa-ti imaginezi. calc pe cadavre si ele imi zambesc, so what?
revin, la ce e bun un blog de-asta plicticos?

zaraza

salahhe said...

Pai foloseste. Mie. Voua la nimic. Mie la ... am mai scris asta. Deci voo nu va foloseste, nu mai cititi prostii, luati o carte in mana si lasati mausu ca i-netu tampeste. Dovada: eu.