Saturday 20 January 2007

harward whores

....Deci ma, fi antena, ma dor ochii de la holbat si burta de la ras. Ma trezesc ca omu' si dau drumu la teveu pentru o juma de ora de leneveala in pat. Nah si dau io clici la telecomanda de sa ma doara deshtu. Si ma opresc la o faza. Fazaaaa. Incredibil, ma.
....Agentie matrimoniala. Bine, nah , cacat, penibil. Da cica barbatii dau dooj' de mii de dolari ca sa se bage acolo si muierile intra moca. Ba, da-ma dracu! Ca n-aratau asa de rau ma si nici gagicile n-aratau cine stie ce. Dupe aia aflu ca gagii sunt milionari. Hopa. Unde esti tu, Irinel, pastele mamii voastre. Iar gagicile se selectau. Deci se selectau gagici din'alea care arata bine, se dau cu creme, isi fac manichiura, deh, leidiz ma. Care se respecta. Nu orice curva ordinara. (scuze doamna Monica, a fost fara intentie he he)
....Bine ma, adic un soi de bordel de amante profesioniste, ma gandesc io. Da' cica gagicile e femei de cariera, cu afaceri proprii, cu bani, cu studii. Bah de da-ma dracu. Pa si alea ce cauta ma, acolo? Nu termin eu de intrebat in sinea mea ca si deschide una gura. Si zice asa, ca ea prefera banii oricand in locul aspectului. Aha... da' ce legatura o fi avand? Ca de ezemplu daca vine la tine un gadjo din ala frumos rau si iti cere zece dolari, si daca vine la tine un gadjo frumos ca adrian minune si te in vita la Las Vegas cu avionu lui personal, brusc ala frumosu' ti se pare urat si ala uratu ti se pare un primt.
....Sa mor eu, ezact asa a zis. Pai ba, ca chestie, la mine n-a venit nima sa-mi ceara 10 dolari. Decat aurolacii da aia se multumesc si cu 5 mii. Cat despre invitatii din alea, ultima oara cand am primit o propunere din asta era sa-i scot ochii aluia, ce ma, am io fata de curva? Adica, zaaaau, vi tu un cacat, singura ta calitate e portofelu', si crezi ca gata m-ai dat gata cu o salata si o escursie. Ba, nu ma innebuni. Diferenta dintre mine si o curva e ca, in cazul meu, eu fac regulile.
.... Bine, nah, daca esti una din aia rupta in fund si vine unu sa te ia cu avionu' dai pe spate si te mai si cracanezi la comanda. Dar astea erau "de cariera", deci evident ca aveau acolo de-o ciorba. Plus ca, daca aratau asa de bine (nu erau cine stie ce fototapete dar erau destul de prezentabile) cat naiba de greu era sa gaseasca unu.
....Nah, lasand la o parte faza bani versus frumusete, frate, pai astea sunt singurele criterii de clasificare a regnului barbatesc? De sula nu vorbesc, ca acolo e in functie de. Dar frate, aloooo, intelectu' nene, sufletu', filingu', atractia, caldura. Chestii. Pai ma, cand esti daramata si simti ca totul e de cacat si te gandesti daca iti tai venele sau le lasi lungi, ce iti cumperi ca sa vina sa-ti aduca o ciocolata calda, sa te ia in brate si sa simti ca viata merita traita?
....Si daca ala nu poate scoate doo vorbe ce iti cumperi ca sa simti placerea de a-l discuta pe Platon la un pahar de vin inainte? Sau nah, nu Platon, da acolo ceva, o maslina, o sclipire de inteligenta, sa simti si tu ca vorbesti cu un om. Ca doara n-o sa te uzi cand iti povesteste domnu' milionar cum planuieste sa fuzioneze cu naiba stie ce si ce intalnire a avut cu nush care diplomat.
....Cum sa spui, ma ca banu' e criteriul absolut? Cum sa spui ma ca e singurul lucru care te intereseaza. Si cum poti sa compari banu' cu frumusetea. Si in definitiv, dragostea ce legatura are cu banii si cu frumusetea? Ba, cat de tampita poti sa fii cu cariera si cu diploma de harward si cu tot ca sa debitezi ineptiile astea?
....Sa ai bani si tot dupa ei sa te ghidezi. Pai eu, care am trait neducand lipsa de ei, pot spune cu siguranta ca banii nu aduc fericirea, cliseu necliseu, da' asa e ma. Bine, si lipsa lor e cam de cacat. Dar nah, depinde ce ai in tine si langa tine. Bah, cat de idioate pot fi alea ma?

1 comment:

Anonymous said...

hmm... de multe ori daca te gandesti bine toate lucrurile sunt la dispozitia ta.. la fel si cu femeile! Eu n-a trebuit sa platesc... dar nu sunt "licentiat" si nici n-am 50 de firme sau avion particular. Poate doar aburesc mai bine? :))