Friday 25 May 2007

SC WC SRL

N-am colac la buda. Stiti voi, chestia aia de plastic pe care te asezi, cu capac. N-am intels niciodata de ce ii zice colac, o fi alunecat vre-unul in buda si i -lau aruncat sa nu se innece? Si capacul. Ce sa faci cu capacul? Peste ce sa pui capacul? Daca exista ceva acolo peste care sa pui capacul n-ar fi o idee mai buna sa il cureti? Cat despre bacteriile care s-au putea ridica de acolo, daca te gandesti, sunt mai multe pe peria aia nenorocita pe care o folosesti in mod normal sa il cureti de reziduri. Banc la comentarii. Daca iei in calcul ca ar trebui sa existe un odorizant in WC, atunci e mai placut sa-l tii deschis. Nu mi se pare nimic atat de inestetic in buda incat sa trebuiasca sa acoperi. E o chestie de ceramica cu apa in ea.

Deci, cum ziceam, nu am colac la buda. Cand m-am mutat, am avut si eu intentia ca tot omul, sa imi pun unul. Dar nefiind o prioritate, nu l-am luat de la inceput si o vreme l-am folosit fara. Iarna. Functioneaza. Nu e rece, nu e incomod, nu e inalt si la picioarele mele scurte e o adevara placere sa pot sta cat de cat normal pe buda. Ergo, nu mi-am pus acest accesoriu inutil, care ma mai si incoloda pe deasupra. M-am gandit ca sunt in caz special, ca fundul meu matusalemic sta comod, dar poate unul mai scheletic cade inauntru. Gresit, diametrul interior al colacului si al wc-ului este acelasi.

Booon! Deci n-am colac la buda. Si e bine. Asa. Alta problema ar fi barbatii. Cum la mine vin doar in vizita, nu e problema cu stropitul. Nici cand vin barbati in vizita, si vin gramada, si folosesc toaleta nu am probleme cu stropitul . Nici exu' meu nu avea probleme cu stropitul. Hai sa fim seriosi, cat de beat sau de bleg trebuie sa fii sa nu nimeresti inauntru? Hello!!!! Esti la cel mult un metru distanta (asta daca esti andrei muresan) si ai o tinta da cel putin 35 cm diametru. Cum poti sa nu nimeresti ? Si apropos, care e treaba cu facutul din picioare? Daca stai jos te demasculinizezi sau chiar tii neaparat sa pui mana pe chestia aia? Mie personal imi place, dar in cu totul alta conjunctura, si atunci e spalata ;)

N-am colac la buda. Sunt singura care considera chestia asta normala. Lucrurile pot fi normale si daca nu le face toata lumea. Ca de exemplu sortarea gunoiului. Data viitoare cand te plangi ca se duce planeta asta la dracu si tu nu mai poti de cald sau de frig ia gandeste-te, tu reciclezi? Ai mei se uita stramb la mine cand le spun ca eu sortez gunoiul si spal cutiile de smantana inainte sa le pun la reciclat. E normal, chiar daca tu n-o faci.

Reactiile oamenilor, cand vad un wc fara colac sunt foarte tampite. Tata s-a oferit sa imi dea unul ca are pe acasa sigilat. Nu mersi. N-am nevoie. "Cum sa nu ai colac la buda,ma?" se revolta tata. O prietena ma intreba: e functinala buda? Eu ma uit mirata la ea si o intreb de ce n-ar fi, stau aici de 6 luni, cum sa nu fie functionala buda? Alta s-a catarat cu picioarele pe ea ca la budele publice ordinare. Cu toate ca in baie era curat, nu la modul aseptic, dar curat, si buda era fresh curatata cu chestie din aia verde, simpul fapt ca nu aveam colac la buda ii dadea impresia de respingator. Cat de curat e un rahat din ala de plastic? Ceramica se curata mult mai bine decat plasticul, si cam cat de des curata omul colacul? Ca eu curat buda cel putin o data pe saptamana, inclusiv partea pe care stai, si expres inainte sa vina mai multi musafiri deodata. Ca nici mie nu mi-ar place sa merg in vizita si sa ma simt ca in gara daca ma trece ceva.

Dom'le, n-am capac la buda. Nu am, nu vreau, refuz sa pun. E ok, there's no sugar. Really!

3 comments:

salahhe said...

Banc:

- Ioane, tu ti-ai luat perie de WC?
- Da.
- Si cum e?
- Marge, da cu ziarul era mai bine.

Anonymous said...

japonezii au pus cerculete rosii in pisoare ... cica subconstientul te face sa "tintesti" mai eficient. :))

Anonymous said...

Din pacate nu vei putea sa faci chestia asta la nesfarsit. Am facut si eu acelasi lucru acum cativa ani, dar cand in casa a mai aparut si o nevasta, a trebuit sa ma supun majoritatii :).
Cert este ca acum, cand ma tot bate la cap ca trebuie sa cumparam altul, imi amintesc cu placere de perioada cand nu aveam deloc.

Si referitor la tintitul vasului, trebuie sa te dezamagesc si sa-ti spun ca toti barbatii au uneori probleme in a nimeri vasul, oricat ar fi de mare. Doar ca daca te simti un pic, dupa aceea il cureti cu niste hartie. Si iti spun sigur ca este mai usor sa cureti vasul decat colacul.
Nu intru in detalii - cum si de ce nu nimeresc barbatii vasul wc. Las lucrul asta sa ramana un secret al nostru :))