Saturday 28 April 2007

abstract [arh]

Abstracta mai e viata uneori si cu multe aspecte, vorba cantecului. Si abstracta mai e si natura umana. Cam ce m-a bagat pe mine in depresie azi poate fi ilustrat prin urmatoarea alegorie:

O pasarica iarna inghetase de frig. O vaca o observa si se balega pe ea. Pasarica, incalzita de balega isi revine si incepe sa ciripeasca, scoate un picior afara. O pisica ce trecea pe acolo aude pasarica, o scoate afara si o mananca.

Concluzii:
- nu intotdeauna cine te baga in rahat iti vrea raul
- nu intotdeauna cine te scoate din rahat iti vrea binele
- daca tot esti in rahat, macar sa fii de tot si sa taci din gura

Ceea ce evident la mine nu se intampla. Ca eu nu pot sa tac. La ce dracu imi foloseste mie intentia aluia care m-a bagat in rahat? Ca tot acolo sunt si multumita intentiilor o sa fiu multa vreme. Si sa stiti ca e destul de hranitor rahatul. E delicios pot sa zic. Ca altfel nu l-as manca si nu l-ar manca nici altii cu atata spor. Hai sa facem sportul national al romaniei mancatul cacatului.

Ma, asa ma enerveaza pe mine ca sunt mica si proasta si tre' sa ma duca cineva de manuta ca sa pot supravietui intr-o lume in care ala in care ai cea mai mare incredere ti-o trage pe la spate si dup'aia se mai si supara ca nu i-ai multumit. Pfui a naibii lume si natura umana. Nici nu e de mirare atata cacat in ea cu atatea gaoaze largite de la fututul in cur. Sexy, sexy .. stiu ca ma vreeeei...

No comments: