Friday 6 April 2007

bunaciune [arh]

Ma, a dracului bucurestenii. Fiv-ar expresiile ale dracului. Cine a inventat ma, cuvantul asta, pe cat de tampit pe atat de jenant. Ce v-ati plictisit de "fetita" "panarama" "misto" "marfa" "adevarata" .. o doamne si cate mai sunt. Si toate aceste substituente pentru ce? Pentru de fapt o utopie umblatoare, o pizda buna. Adica ce inseamna o pizda buna?

Facusem la un moment dat un fel de sondaj de opinie printre barbati. Ce vrea barbatul (adicatelea cum ar veni definitia "bunaciunii") e asa: o femeie dar daca se poate sa fie naiva si proaspata ca la 16 ani, sa aiba 18-19 ani maxim dar sa si-o traga ca una de 40, sa arate ca la televizor, daca se poate o pereche de tzatze xxl ancorate cu niste piele pe un schelet ca asa e la moda. Hai si niste cur sa aiba acolo dar nu prea mult. Asta cand o scoti in oras, plus machiata, rujata, aranjata, manichiurata etc etc. Ei, in momentul in care intra in pat sa puna prin minune patruj' de kile pe ea macar cat sa nu iti faca vanatai cu coccisul, sa nu iti fie frica sa ejaculezi ca poate se rupe drac si daca se poate sa mai puna inca douaj' de kile sa ai si tu pe ce pune mana si sa n-o cauti dimineata printre cutele de la cerasaf. Dar cand o scoti in oras sa fie ca in poze, da?

Mai departe "bunaciunea" trebe sa fie naiva si inocenta, sa nu se lase agatata daca se poate de orice pampalau ci numa de tine, asta scotandu-te categoric din categoria antementionata. In pat cand o duci trebe sa fie buna, dar nu mai buna ca tine, sa si-o traga in orice fel posibil si sa n-o deranjeze ejacularea precoce. Naiva si inocenta, aproape virgina, "bunaciunea" odata ajunsa in pat si-o trage ca o profesionista iar tu, macho-ul serii esti convins ca esti tare al dracului, uite ce dadusi pe spate.

Daca gagica n-are bani, e curva. Daca are, e "bunaciune". Nu tre sa-ti dea si tie, e de ajuns sa nu-ti ceara. Trebuie sa fie in ton cu moda, tzoale, freza, machiaj, posetuta, tigari, toate cumparate din resurse proprii. Lenjerie uhaaaa pe care sa iti permiti sa o rupi cu dintii daca ai chef. Tu, macho, pui benzina (sau banii de taxi), un cola, daca isi permite taticu si un whisky si in rest nu prea conteaza, tu vii cu cheia raiului doar, fara tine nu se intampla nimica.

Bunaciunea e parfumata cu chanel, epilata, cremuita si bineninteles destufishata jos. Tu, daca ai avut inspiratia, ai facut un dush cand ai plecat de acasa, porti pe tine o cantitate impresionanta de par si o cantitate asfixianta de aftershave ca doar esti macho. Dar pe ea n-o derajeaza. Poate pe altele, dar "bunaciunea" rulz.

Si bineinteles cel mai important aspect: "bunaciunea" e lesinata dupa tine. Daca nu e, atunci e "vaca proasta".

No comments: