Tuesday, 17 April 2007

stranger

Banuiam ca din cauza obiceiului meu de a aduce barbati necunoscuti acasa o s-o patesc intr-o zi. Si ziua aceea a venit.

Eu zambeam si mana lui a pornit catre gatul meu, s-a imprastiat printre firele de par de la ceafa si m-a apucat strans. Eu am deschis ochii, ma uitam la el, intr-un fel stiam ce se va intampla, mi-era si teama si eram si usurata.

Bratul drept mi s-a incolacit in jurul trupului strangand. Am incercat sa tac dar se stragea ca un sarpe tot mai tare si mai tare cu fiecare respiratie, ochii mei blocati in ochii lui, mana care imi tinea capul fix, am urlat pana la urma de durere. Ochii lui luceau de satisfactie.

Am simtit palma sa acoperindu-mi sanul, ar fi trebuit sa aiba o palma uriasa ca sa-l acopere, banuiam ca mainile pe care le vazusem se puteau deforma. Ma privea mereu in ochi sorbindu-mi teama, satisfacut ca nu opuneam rezistenta de loc. Mainile mele atarnau, una de bratul sau stang si una pe langa corp. Stiam ca ar fi fost inutil sa incerc sa scap. Nici nu vroiam intr-un fel. Eram curioasa sa vad ce se poate intampla mai departe, asteptam sa simt tot ce va urma, mi-era si teama, o si doream, macar asta va fi ceva inedit, ceva intens.

A ajuns cu degetele la barbie si mi le-a in fipt in gura. Aveau un gust ciudat de lapte sarat, prea sarat. Am simtit cum in felul acela ciudat doua degete se lungesc si o iau in jos pe gat. Nu mai puteam respira, ma uitam in ochii lui rugandu-ma sa ma elibereze, in ochii lui aceeasi satisfactie. Am simtit ca lesin si atunci am putut respira. Parea multumit de felul in care reactionam.

Unghiile lui ca niste gheare imi zgariau spatele. Simteam cum curge ceva incet, banuiam ca e sange. Urmele usturau de la bobitele de transpiratie. Eram incredibil de uda. Mana lui se juca intre picioarele mele si atunci mi-a spus. Diavolul nu vrea sa-ti cumpere sufletul, pentru ca sufletul tau nu valoreaza nimica. Imi apartii deja. De mult. Radea, ochii mei erau plini de lacrimi, frustrare, tristete, panica, disperare. Mi-a dat drumul la ceafa, am cazut moale pe o parte, ii cautam ochii. Si-a aprins o tigara, statea cu ochii inchisi.

M-am infuriat pe el, m-am repezit la gatul lui si am inceput sa strang. Am simtit cum incepe sa devina din ce in ce mai fierbinte pana cand a trebuit sa iau jos mainile care ma ardeau. El era in aceeasi pozitie, cu ochii inchisi. Savura tacticos din tigara. Eu tremuram de furie si neputinta. Zambea. Savura. Tigarea, furia, neputinta. Reusesc sa ma calmez cumva si ma
aplec catre mana lui si sorb din tigara. Deschide ochii si rade. Ma priveste. Eu sunt fericita sa ma pierd in ochii lui. Intinde o mana intre picioarele mele. Imi daruieste cel mai dureros si mai intens orgasm.

Incerc sa-mi revin. Ma doare fiecare particica din piele. Ma doare totul in interior, si gatul si vaginul si anusul. Mi-e greata. Ma simt de parca mi-ar fi luat foc corpul. El isi savureaza tigarea in continuare. Imi doresc si eu un fum. Stie dar nu se sinchiseste. Reusesc sa ma adun, ma asez langa el, imi aprind o tigare. Privesc in gol. Mi-e rusine. Se ridica si pleaca fara sa ma priveasca. Wellcome to hell, my dear. Oficially.

I am doomed. Stiam asta. In curand, foarte curand, se fac 27 de ani de cand zac in iadul asta nenorocit. De ce acum? I am finally beyond redemption? So shall be it!

No comments: