Thursday 26 April 2007

iar mIRC-ul [arh]

Din ciclul mIRC-ul si tantalaii:
Acum ceva vreme cand mess-ul era pe la inceputurile sale si mIRC-ul era in floare, bateam si eu campiile virtuale in cautare de niscai conversatii. Daca tot era la indemana vorbeam si cu amicii mei de la departare, ocazie cu care tandaleam ore in sir prin icafe-uri, mai ales cand n-aveam chef de cursuri.

Seara de toamna, devreme, era v-o 10-11. Eu o lalaiam artistic pe mirc cu un amic drag mie de la Bucuresti. Plictiseala naste monstrii asa ne trezim noi .. hai sa facem misto de unu'. Mai adunam inca un tip, tot admin, tragem canal si intram pe canalul #lesbi la agatat. Agatam un dobitoc, ne retragem la chat privat in 4, si radeam ca prostii cum sta ala si linge la doi bucuresteni unul mai lesbian decat altul. Ma rog, faza cretina, plictiseala mare. Da ne amuzam copios.

Se termina timpul de la statie, eu ma chinui sa ma smulg de la caldura si sa ma tarasc catre autobuz. Pe drum numa ce ma bate unu pe umar. Eu ma intorc cu o fata sictirita. Gagiu tanar, frumos nu comentez.

Salut, eu sunt cutarescu, stii ca eu eram ala de pe canal de m-ati invitat tu si cu prietenele tale... Mie intre timp imi cazuse fata. Ala vorbea, dracu stie ce zicea acolo, era foarte incantat oricum, telefon, cafea, chestii. Eu imi dadeam palme in gand de imi invinetisem toate circumvolutiunile. Nu ne daduse nici unuia prin cap sa ii verificam aluia ip. Eram in acelasi icafe.

Il expediez usor cu un numar fictiv de telefon, reusesc cuma sa ma adun si sa ma tarasc catre bus, il sun pe amicul meu, ala rade, rade tot icafeul lui, rade si icafeul aluilalt, radeam si eu, radeau oamenii in statie, radea toata strada (ca eu nu stiu sa vb incet la telefon) ...

1 comment:

Suntcalm? said...

He he he. Vremi de cheltuit alocatia si restu' la sifoane pe asl-uri. Eu ajunsesem cu 7 gorigente in ultima ora din an din cauz asta, dand pe la scoala doar cand erau orele de info :)