Tuesday 10 April 2007

nicotina, bat-o vina

Din ciclul tigarile o face din nou.

Dupa ce fac reclama ascunsa la tigari, chiar si cu "avertizarile", cum ca ar duce la infertilitate si ca ar scadea calitatile spermei (oare cine scrie textele astea?) invitand toate curvele si toti barbatii la fumat, acuma au comis-o din nou.

Pe pachetul meu de tigari cumparat azi scrie mare si clar: Fumatorii mor mai tineri. Deci e clar, nu? Tigarile au proprietati de intinerire. Mai un pic si va scrie "pentru mai putine riduri, Viceroy!".
Ceea ce mi se pare oarecum logic.

Daca ar fi sa luam celalalt context, la care s-au referit ei, in primul rand nu exista nici o dovada clara ca fumatul te ajuta sa mori mai repede. stiu ca toata lumea zice asta, dar tot nu exista nici o dovada concreta. e un mit tampit perpetuat nici nu stiu de ce. probabil ac cineva face bani din asta.

In al doilea rand, pe la 80 de ani aproape ca te rogi sa mori dracului mai repede. Ca te dor toate alea, ti-au murit toti prietenii, familia are treaba ei, n-are timp de tine, n-ai bani, n-ai perspective, numa stai, te uiti la telenovele si astepti sa mori. Si atunci nefumatorii care stiu ca o sa mai traiasca 10-15-20 de ani se gandesc: bah ce bou/vaca am fost. Daca ma apucam io de fumat cand aveam dooj de ani ... ehehe.

Sa nu incep sa zic acuma de celelalte motive pentru care ar trebui sa ne apucam de fumat. Ele sunt expuse mare si clar pe toate pachetele. Cine stie cunoaste.

4 comments:

Anonymous said...

lol, bravo fata!

sa stii ca-mi place blogul tau. am pasit eu cu stangul, da' ma rog, mai greseste omu'.

zaraza

salahhe said...

Lasa ma, ca asa e in armata, se incepe cu stangul. Cu toate ca nu vad unde ai inceput tu cu stangul. Dar mai scobesc ...

salahhe said...

Am scobit .. nica. Poate imi spui tu despre ce e vorba.

Anonymous said...

e, atunci las-o cum a picat :)

zaraza