Friday 13 April 2007

o mica omisiune [arh]

Acuma vad la televizor o chestie. Se prezinta un nenea politician caruia i s-a suspendat carnetul de sofer, ceea ce nu l-a deranjat de la condus. Adicatelea domnul respectiv a facut o boacana serioasa, a ramas fara carnetel, si a intrat in ilegalitate. Nimic nou. In studio la emisiune doua blonde si-o roscata, nu stiu cine sunt doamnele, nu le-am mai vazut, si chiar daca le vedeam nu le-as fi retinut. Una din ele comenteaza candida: "Nu e de condamnat sau de pus la zid." Ca doara n-o fi primul care face o asemenea "omisiune".

Logic, nu? Domnu' e parlamentar (senator sau ministru, n-am retinut iegzact ca m-am enervat), ergo, poa' sa faca ce vrea muschiu' lui. Ce conteaza ca e in ilegalitate, saracu'. Las' ca inchidem si noi un ochi acolo, legea e pentru fraieri. Ce, de imunitate diplomatica n-ati auzit? Eeeee, omul se grabeste sa ajunga de "pe teren" la servici ca sa servesca tara cat mai bine poate el si noi ne trezim sa ii suspendam carnetul. Ce daca avea 120 la ora in oras (zic si eu ca nush de ce i l-au suspendat), ei nah, acuma nu are voie omul sa bea un paharel, doua de incurajare dimineata?

Bravo ma, ia sa vedem daca se ia o blonda prosta si un politician caruia i se scuza orice "indiscretie", din care reuniune vesela blonda iese un pic "sifonata". Ei, nu e primul care o face, deci putem trece cu vederea. Sa vedem cat de dispusa ar fi domnisoara sa ierte daca ar fi dansa in cauza.

Nah ca m-am enervat .. asta ca sa ma lecuiesc sa mai deschid televizorul, chiar si o data la 2 saptamani.

1 comment:

Suntcalm? said...

Pai daca respectiva lua masa-n genunchi(si nu fac referinte la japonezi) de la senatoru', ce te faci? :D